Posts

Posts uit november, 2012 tonen

Nog ....... nachtjes en dan .......

Afbeelding
  Vandaag dit aftelbord gemaakt. Het bord is gemaakt van pallethout, wit geschilderd en beplakt met schoolbordfolie. De schoolbordfolie  (zowel de tekst als de vormen) zijn gesneden met de Silhouette Cameo .   Dus vul maar in:................ Nog .... nachtjes en dan komt Sinterklaas.   Leuk voor kinderen en natuurlijk ook leuk om af te tellen naar: - de verjaardag -een logeerpartijtje bij oma - een kinderfeestje - schoolreis - vakantie - kerst - ect.

T-shirt voor gym met flexfolie

Afbeelding
Samen met zoonlief een T-shirt gemaakt voor gym op school. De sportplaatjes heeft hij zelf getraceerd in de software Silhouette Studio. De afbeeldingen zijn gesneden uit Flexfolie met de Silhouette Cameo .

Sjabloonfolie en bloemenvaasje

Afbeelding
Voor mijn zus en zwager die veel  leuke dingen maken van steigerhout een letter sjabloon gemaakt met sjabloonfolie. En dit is het resultaat: De letters zijn gesneden met de Silhouette Cameo uit sjabloonfolie. Deze sjabloonfolie is geschikt voor het maken van sjablonen met teksten, logo's en afbeeldingen voor tamponeren, etsen, (textiel)verven, airbrush, etc. Toe te passen op alle ondergronden waarop verf hecht, zoals muren, deuren, ramen, textiel, hout, metaal, banners, etc. Voor meer informatie klik hier of kijk op www.jaliska.nl Binnenkort zal ik op dit blog nog meer creatieve mogelijkheden/toepassingen laten zien met sjabloonfolie.     Vriendelijke groet,